Meesters in Metaal

Een staalharde garantie op duurzame schrootverwerking

Bij Vanhees Metalen hechten we veel belang aan expertise, duurzaamheid en service. Op die manier vormen wij de ijzersterke schakel tussen oud en nieuw, een succesformule waarmee we al meer dan 100 jaar uw betrouwbare partner zijn.

Beste prijzen
Persoonlijke service
Duurzame verwerking

Gesmeed door 100 jaar vakmanschap

1909

Oprichting

Fienneke vod komt naar Mol, en begint een handel in oude metalen, vodden en beenderen. De kiem is gezaaid voor wat later Vanhees Metalen zou worden.

1970

Tweede site in Lommel

Het gaat Vanhees Metalen voor de wind. Daarom openen ze een tweede site in Lommel, voornamelijk gericht op recyclage, containerdienst, afbraak en opruiming.

1993

Shredderinstallatie

Met de aankoop van een gloednieuwe shredderinstallatie kunnen we steeds grotere volumes van metalen verwerken, zoals bijvoorbeeld hele autowrakken.

2017

Derde site in Herentals

Vanhees Metalen breidt opnieuw uit. Ditmaal met een site in Herentals, waar oude metalen binnenkomen om een tweede leven te krijgen.

2024

115 jaar Vanhees Metalen

We lieten een gigantische taart aanrukken, want er moesten maar liefst 115 kaarsjes oppassen. Jazeker: in 2024 vierde Vanhees Metalen haar 115-jarig bestaan. 115 jaar van oude metalen recycleren naar gloednieuwe metaaloplossingen: da's wie we zijn en wat we doen!