Vanhees Metalen uit Mol genomineerd voor de Voka Prijs Ondernemen 2023

14 maart 2024

Vanhees Metalen heeft de Voka Lokaal-award gewonnen voor de regio Kempen Oost. De Molse metaalverwerker is uitgegroeid tot een volwaardig recyclagebedrijf en dingt in het najaar mee naar de Voka Prijs Ondernemen 2023.

De leden van de lokale Voka-afdeling Kempen Oost hebben Vanhees Metalen uitgeroepen als winnaar van de Voka Lokaal-award. De Molse metaalverwerker van onder meer oude F16’s en legertanks is uitgegroeid tot een volwaardig recyclagebedrijf. “In 2006 verwerkten we ongeveer 60.000 ton aan oude metalen per jaar”, zegt Jo Vanhees, de vijfde generatie binnen het familiebedrijf. “Nu zitten we op 120.000 ton en we willen gezond blijven groeien. We zijn ook uitgegroeid tot een volwaardig recyclagebedrijf, met de focus op oude metalen. We doen alles: van het inzamelen van oude metalen tot het volledig verwerken van die metalen. We maken er bovendien nieuwe grondstoffen van. Zo kunnen we verder leveren aan staal- en metaalfabrieken.”

Vanaf 1 juni kan iedereen op de Voka-website een stem uitbrengen op zijn of haar favoriete bedrijf. Een vakjury neemt de eindbeslissing en op 28 september wordt de grote winnaar van de Prijs Ondernemen 2023 bekend gemaakt.

bron: Made-in