Professioneel slopen

Voor het afbreken van metalen constructies maken we volop gebruik van onze jarenlange ervaring en expertise om alles op een veilige en efficiënte manier te doen verlopen. Dat garanderen we dankzij ons team van experts, maar ook door ons ultramodern machinepark.

Neem contact op

Afbraak werken

Zo pakken we het aan

Start jouw afbraakwerken

Focus op metalen constructies

Onze expertise ligt in het afbreken van specifiek metalen constructies. Of het nu gaat om staalconstructies, oude ovens, of andere metalen installaties, ons team is uitgerust om deze veilig en efficiënt te demonteren.

Persoonlijke afspraak

Voor aanvang van elk project maken we een persoonlijke afspraak om het werk in te schatten. Dit stelt ons in staat een nauwkeurige offerte op te stellen die is afgestemd op de specifieke vereisten van het project.

Prijs op maat

Wij hanteren de dagprijzen van de internationale markten. Daarom bieden we altijd een prijs op maat. Dit zorgt ervoor dat onze klanten een eerlijke prijs krijgen voor hun metalen.

Sloopwerken

Daarna komen onze experts langs voor de werken. Daarbij focussen we op kwaliteit en veiligheid. Daarvoor hebben we de volgende certificaten: ISO9001, ISO14001 en een VCA-certificaat. Ook zijn we aangesloten bij Denuwo, Recupel, FebelAuto, PVCycle, Valipack, en ADR (voor gevaarlijk transport).

Crane